Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ…


ΤΑ ΕΠΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,

ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΙ
ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ…

Ωραίος ο Αντώνης χθες βράδυ στην Έκθεση. Καλά το πήγε το έργο, όπως έκανε πέρυσι τέτοιο καιρό ο πρώην συμφοιτητής και συγκάτοικός του (για να μην ξεχνάμε κιόλας για ποιους μιλάμε!).

Σφουγγάρι είπε τότε στο συνέδριο της ΝΔ, σφουγγάρι πραγματικά πήρε χθες και έσβησε 5,5 χρόνια απραξίας και ατελείωτου πάρτι με κρατικό χρήμα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση μέσα σε χρόνο πολύ λιγότερο από αυτό που προβλέπει το Μνημόνιο που το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε.

Πάντως, μπορεί να δηλώνει πως είναι κατά του Μνημονίου ο Αντώνης, αλλά δεν είπε το εξής απλό: “όταν βγω θα το σκίσω το κωλόχαρτο που υπογράψαμε, να τελειώνουμε!” Σιγά μην το πει ποτέ!! Κορόϊδο είναι; Θα δει μετά εξουσία ποτέ; Ούτε μια στο εκατομμύριο.

Όσο για τον Κώστα της Ραφήνας, χαλαρά τον πήγε. Αλλιώς πως θα στηριχθούν από τους καραμανλικούς οι επιλογές του για τους δήμους και τις περιφέρειες; Γιατί τώρα ο Αντώνης παίζει το κεφάλι του, πρέπει η χώρα να γίνει μπλε το Νοέμβρη.

Πάντως είπε και μια τεράστια αλήθεια για την κυβέρνηση του συμφοιτητή του: Στο πρώτο δεκάμηνο της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, είχε παραλύσει το κράτος γιατί δεν διόριζαν αυτούς που έπρεπε να διορίσουν: Γενικούς Γραμματείς υπουργείων και Προέδρους Δημόσιων Οργανισμών. Τώρα απειλείται με μεγαλύτερη παράλυση για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: γιατί διόρισαν αυτούς που δεν έπρεπε να διορίσουν: συναρμόδιους υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς που μπλέκονται ο ένας στα πόδια του άλλου“.

.