Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ!! ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ


Πριν από λίγο – στο υπουργικό συμβούλιο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη – ο υπουργός Ρέππας το είπε ξεκάθαρα: το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Θεσσαλονίκης είναι σε φάση επικαιροποίησης.
Υπενθυμίζω πως ήδη ο Δήμος Πλατέος είναι ενταγμένος στο Ρυθμιστικό της πόλης της Θεσσαλονίκης, μαζί με άλλους όμορους στο νομό Θεσσαλονίκης δήμους (όπως το Αιγίνιο).
Ο Δήμος Πλατέος είναι ο μοναδικός εκ των 4 που θα συστήσουν το νέο δήμο Αλεξάνδρειας που είναι ενταγμένος σε αυτή την ιστορία.
Ας το ψάξουν λίγο πλέον οι νυν αλλά και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αφού κάποια πράγματα θα αλλάξουν (πρώτιστα το Ρυθμιστικό Σχέδιο αλλά και η φύση-δομή του δήμου) και ας κοιτάξουν να επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτό το προνόμιο. Ας μη μείνουμε πάλι πίσω.

*και για να μην ξεχνιόμαστε και να χρησιμοποιούμε σωστούς όρους: οι 3 δήμοι δεν απορροφώνται από το μεγάλο δήμο (όπως έλεγαν προχθές δυο φερόμενοι ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς)! Όλοι μαζί, και οι τέσσερις, θα συστήσουν ισότιμα το νέο δήμο. Για να ξέρουμε και τι λέμε…!!!