Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

“ΒΡΕΧΕΙ” ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ …

Μεγάλη πλάκα έπαθαν οι διερχόμενοι από την autostrada A14 (στο τμήμα μεταξύ των πόλεων Foggia και Cerignola), όταν αντίκρισαν ένα “περίεργο” θέαμα καθώς πήγαν να βοηθήσουν έναν οδηγό που είχε ένα ατύχημα.
Το φορτηγό – που ανήκει σε εταιρία μεταφορών αντικειμένων μεγάλης αξίας – βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν μεταξύ των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας και από μέσα …ξεπήδησαν λεφτά.
Το φορτηγό ξεκίνησε από την Cesena και μετέφερε σε τράπεζα της περιοχής του Bari πακέτα των 1200 ευρώ (σε νομίσματα του ενός) και των 2400 ευρώ (σε νομίσματα των δυο), συνολικής αξίας 2.500.000 ευρώ.
Στην …πορεία χάθηκαν – όπως είπαν οι υπεύθυνοι – περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν (θέτοντας σε κίνδυνο εαυτούς και άλλους, διερχόμενους, οδηγούς) για να συλλέξουν κανά ψιλό!

πηγή: il corriere del mezzogiorno


σχόλιο δικό μου, με συγκεκριμένο παραλήπτη: ρε κουμπάρε, αυτό το δρόμο τον έχουμε κάνει άπειρες φορές. Και δεν είχαμε βρει ούτε λιρέτα! Τώρα βρήκε να ρίξει στις μπάρες το φορτηγό ο αθεόφοβος ο οδηγός;