Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Έχουν κοπεί ένα κάρο δρομολόγια του ΟΣΕ από και προς τη Θεσσαλονίκη (κυρίως αυτά της γραμμής Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα). Οι εργαζόμενοι που μετακινούνταν με αυτά τώρα τρέχουν στις δουλειές τους κυρίως με το Ι.Χ. τους, πληρώνοντας το λιγότερο ένα εικοσαρικάκι σε βενζίνες (ή αν επιλέξουν τα τρένα που απέμειναν περιφέρονται ασκόπως κανά 2ωρο το πρωί και το ίδιο το απόγευμα εντός και πέριξ των σιδηροδρομικών σταθμών μέχρι να φύγουν για τους προορισμούς τους – αν είσαι εργαζόμενος ακόμη και ο καφές των 2 ευρώ είναι πολυτέλεια!!).

Η “Περισκόπηση”, για να βοηθήσει όποιον θέλει να κάνει κάτι, αναφέρει πως η επίσημη δικαιολογία είναι η έλλειψη προσωπικού, κυρίως μηχανοδηγών (λόγω αδειών κλπ κλπ). Ασφαλείς όμως πληροφορίες της αναφέρουν πως πρώην υπουργός έστειλε πολλούς μηχανοδηγούς στη Θράκη για να επανδρώσουν έναν “προαστιακό” που ΔΕΝ λειτουργεί ακόμη.

Και κάτι τελευταίο (για επίδοξους περιφερειάρχες): σε πολλές χώρες του εξωτερικού οι περιφέρειες έχουν συστήσει εταιρίες που έχουν αναλάβει το μεταφορικό έργο. Εδώ γιατί όχι; Για σκεφτείτε το λιγάκι!! Α, τιμοκατάλογο και άλλες πληροφορίες για αγορά σύγχρονων & άνετων συρμών (αναφέρονται 3-4 εταιρίες κατασκευής, για να μη σας μπλέξουν στο μέλλον με τίποτε σκάνδαλα) μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Πολλά εργοστάσια κατασκευάζουν συρμούς και κατά παραγγελία!!!!