Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΓΙΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ

Χθες το μεσημέρι στη 1 είχε προσκεκλημένους για ουζάκι τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Και είπε πολλά για το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει η ΝΔ στο Δήμο της Αλεξάνδρειας. Και όλα αυτά μόλις 3-4 μέρες μετά τη δήλωση Αλεξόπουλου για μη κάθοδό του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πριν από 2 περίπου μήνες, με είχαν ρωτήσει στο ραδιόφωνο “τι γίνεται στο χωριό σου;” και κάνοντας πλάκα είχα απαντήσει πως “Τι γίνεται; Εμείς βγάζουμε βαμβάκια και υποψηφίους δημάρχους! Βαμβάκια έχετε, ψάξτε και για δημάρχους!!“. Από ότι φαίνεται, κάποιοι ίσως να το πήραν στα σοβαρά και να αναζητούν εναγωνίως υποψήφιο δήμαρχο για τη συντηρητική παράταξη που να ΜΗΝ είναι από το Πλατύ….

τα μόνα πράγματα που με …”σώζουν” από την κατηγορία για υποστήριξη των εκ Πλατέος προερχομένων υποψηφίων για το χρίσμα/στήριξη της ΝΔ είναι δυο:
1) το γεγονός ότι είναι δυο – και είναι και οι δυο γνωστοί μου (και δεν έχω όρεξη να διαλύσω σχέσεις ετών για …πολιτική! Τόσο βλάκας – σαν κάποιους άλλους – δεν είμαι…)
2) το γεγονός ότι θέλουν να κατέβουν στις εκλογές υπό τη σημαία χώρου ο οποίος δεν με εκφράζει πολιτικά (οπότε είμαι πιο …χαλαρά, σε σχέση με άλλους που έχουν ζόρι)