Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο ΠΑΠΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ,
Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!


Ουαί δε υμιν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, οτι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων υμεις γαρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχόμενους αφίετε εισέλθειν!

Ξήλωσαν από την ενορία του τον παπά-Χρήστο του ΠΑΟΚ και ακόμη αφήνουν άλλους παπάδες ή μοναχούς να αλωνίζουν και να είναι άσοι στο …”επιχειρείν”. Για τα Βατοπέδια και τις μονές Εμμαούς δεν ψέλλισαν λέξη, τον παπά όμως που πήγαινε στην Τούμπα τον “επανέφεραν” στην τάξη!

Δείτε ΕΔΩ την είδηση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ (06/06, ώρα 09:30): όταν πρωτοείδα την είδηση (05/06, το απόγευμα) την έψαξα λιγάκι και μπήκα σε διάφορα site, μεταξύ αυτών και στο facebook. Σήμερα το πρωι (ώρα 09:30, 06/06/2010) ξαναμπήκα και διάβασα και άλλα. Χθες έγινε και μια ομάδα στο facebook – που όταν την βρήκα το απόγευμα είχε μόλις 51 μέλη. Ξέρετε πόσα έχει τη στιγμή αυτή; 7.223!!


Και βρήκα και μια δήλωση του παπά αυτού, δημοσιευμένη στο tvxs.gr
Διαβάστε ένα τμήμα της για να καταλάβετε για τι παπά μιλάμε (άσχετα αν είναι τρελαμένος με το ΠΑΟΚ, δικό του θέμα):
«Στην κερκίδα των φανατικών έχει πολλά παιδιά πεταμένα για διάφορους λόγους από την κοινωνία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγκαλιά αισθάνομαι από όλα αυτά τα παιδιά. Τι ομορφιά αισθάνομαι μέσα στην ψυχή μου και πόσες εκατοντάδες παιδιά από την κερκίδα έρχονται κάθε μήνα στην εκκλησία για εξομολόγηση. Έρχονται και με ψάχνουν αγωνιωδώς. Αν δεν το ζήσει κάποιος αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι κρίμα που δεν το κατανοούν εύκολα κάποιοι της Εκκλησίας μας. Αυτά τα παιδιά θέλουν πολλή αγάπη και αν τους δώσεις αγάπη… τρελαίνονται»

2 απαντησεις στο “Ο ΠΑΠΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ”

Απο θεου αρξασθε λενε(η καπως ετσι), οποτε το πρωτο σχολιο μου στο ωραιο μπλογκ σου θα το κανω για εναν παπα. Αν αληθεύει το δημοσιευμα ειναι Απαράδεκτοι . Δυστυχώς με τετοιες συμπερηφορες οδηγησαν τον κοσμο να έχει κάκιστη άποψη για τους παπάδες…

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΝΑ ΞΙΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ. ΟΛΗ Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.