Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ


Έγινε χθες βράδυ η εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος “Οι Κομνηνοί” στο Δημοτικό Σχολείο Πλατέος.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων Τρικάλων και Πλατάνου ενώ παρευρέθηκαν και αρκετοί συμπολίτες μας.

Χαιρετισμό (που χαρακτηρίστηκε μάλιστα πετυχημένος από τους παρευρισκομένους, γιατί ήταν εξαιρετικά σύντομος) απηύθυνε εκ μέρους του δημάρχου ο αντιδήμαρχος Σάββας Ανδρονίδης. Πάντως η απουσία του δημάρχου – ο οποίος έφτασε στην εκδήλωση γύρω στις 11 – σχολιάστηκε, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως πλέον το Πλατύ το θεωρεί “δεδομένο” και πως ίσως για αυτό να ήταν αλλού. Άλλωστε, προεκλογική περίοδος είναι, όσο σοβαρός και αν είναι ο λόγος απουσίας των πολιτικών προσώπων τέτοια σχόλια θα δίνουν και θα παίρνουν πλέον, οπότε καλό θα είναι να αρχίσουν οι “μνηστήρες” της δημαρχιακής καρέκλας να τα συνηθίζουν…

Μετά τη λήξη των χορευτικών (γύρω στις 22:45) ξεκίνησε και το πρόγραμμα με ποντιακά τραγούδια, υπό τους ήχους του κεμεντζέ που συνόδευε τον Παρ. Λαβασά. Κάποιες εικόνες από την εκδήλωση δείτε επάνω αριστερά, ενώ ακριβώς κάτω σας έχω κάποιους εξ΄αυτών που πραγματικά μόχθησαν από πολύ νωρίς – αν και σε κάποιο σημείο δεν προλάβαιναν να ικανοποιήσουν τα …”αιτήματα” των παρευρισκομένων!


Όσο για την εκδήλωση: μια χαρά ήταν, αλλά πρόεδρε τα είπαμε! Θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή, αν είχατε προβλέψει να τη γνωστοποιήσετε νωρίτερα και όχι μόλις την προηγούμενη Τετάρτη.

Μία απάντηση στο “Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ”

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ = FORST WE TAKE MANHATTAN THEN WE TAKE BERLIN. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.