Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Πλατέος ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Πλατέος Χρ. Παντόπουλου προς το blog, σχετικά με τη σημερινή ανάρτηση που αφορούσε την αντλία στον Άραχο (σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτ. διαμερίσματος Κ. Παναγιωτίδης).
Κατ’ αρχήν οφείλω να αναφέρω οτι είναι προς τιμή του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Πλ η άμεση απάντησή του, γεγονός που σημαίνει ότι : 1) δεν έχει την πρόθεση να αφήσει οποιαδήποτε “σκιά” σχετικά με το θέμα και 2) έχει τη θέληση να δουλέψει, ενημερώνοντας τους πολίτες του Δήμου.

Στο δια ταύτα τώρα:
– θα έρθω αύριο πρωι-πρωι (γιατί έλαβα την απάντηση μόλις πριν από λίγη ώρα) σε επαφή μαζί του, για να πάρω την άδεια να αναρτήσω ολόκληρη την απάντηση του, χωρίς να χρειαστεί να βάζω αποσπάσματά της. Το blog – και θα το γράφω μέχρι τέλους – δεν γράφεται από δημοσιογράφο, αλλά από άνθρωπο που απλά ενδιαφέρεται να πάει ο τόπος μπροστά. Οπότε, και επειδή αποδεδειγμένα δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό πέραν αυτού (να πάμε μπροστά δηλαδή), κάθε απάντηση σε ανάρτηση είναι δεκτή και θα “ανεβαίνει” άμεσα, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Άλλωστε θεωρώ ότι σκοπός όλων μας είναι αυτός.
– ο τίτλος δεν σχετίζονταν με την ποιότητα του νερού. Δεν πρόκειται να φτάσω σε γραφικότητες, όπως συμβαίνει αλλού (μην το αναλύσουμε τώρα, όλοι ξέρουμε), απλά και μόνο για να να ….”‘χουμε να λέμε”! Οπότε ο τίτλος δεν έχει να κάνει με την ποιότητα. Άλλωστε και εγώ νερό της ύδρευσης πίνω πρόεδρε!! Το πρόβλημα που αναφέρεται στον τίτλο αφορά – και το ξεκαθαρίζω στην ανάρτηση – την εποχή που επελέγη να γίνει ότι έγινε, αφού είναι γνωστό ότι από την εποχή αυτή και μετά, λόγω καιρικών συνθηκών, η κατανάλωση αυξάνεται κατακόρυφα.
– το “κοντόξυλο” δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό. Άλλωστε το γράφω ότι το πρόβλημα στον Άραχο υφίσταται (τουλάχιστον όσο το ξέρουμε εμείς) από την εποχή Δριστά – και αυτό το αναφέρω μέσα στην ανάρτηση. Το “κοντόξυλο” αφορά ένα και μόνο θέμα: στο χρόνο. Λύστε το πρόβλημα άμεσα, να μην ξανασχοληθούμε με αυτό όλοι μας, και εμείς (οι δημότες) και εσείς (οι εκλεγμένοι). Άλλωστε είναι περιττό νομίζω να αναφέρω πως πρόκειται για συχνά χρησιμοποιούμενη έκφραση της ελληνικής γλώσσας, είναι αντιληπτό αυτό.
– Τέλος, η αναφορά μου στα έξοδα για την όλη διαδικασία (ιδιωτικό συνεργείο) η απάντηση του προέδρου που έλαβα ήταν ξεκάθαρη.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα, μακάρι η ίδια ακριβώς απάντηση να πάει σε κάθε μέσο – γιατί σίγουρα η “Περισκόπηση” έχει μεγάλη επισκεψιμότητα (για blog, και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που καθημερινά τη διαβάζουν) αλλά υπάρχουν και αρκετοί που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και ενημερώνονται / διαβάζουν απόψεις με τον “παραδοσιακό” τρόπο.
Χαίρομαι πάντως που η ευαισθησία υπάρχει, αποδεδειγμένα πλέον, και μια απάντηση ελήφθη. Γιατί σκοπός μου (όπως και όλων μας πιστεύω) είναι ένας καλύτερος Δήμος για όλους εμάς και για τα παιδιά μας. Αυτό άλλωστε μπορούν να το πιστοποιήσουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά εδώ και χρόνια ή έτυχε να με γνωρίσουν μέσα από αυτά που γράφω σε τοπικές εφημερίδες και blog τα τελευταία 7-8 χρόνια.