Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – OTOPENI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Υπογράφηκε χθες στην Αλεξάνδρεια απο τους δημάρχους Μπ. Γκιόνογλου και Constantin Silviu Gheorghe το πρωτόκολλο αδελφοποίησης της Αλεξάνδρειας με τη ρουμανική πόλη Otopeni.

Η επίσημη τελετή περιελάμβανε την ομιλία των Δημάρχων των δύο πόλεων καθώς και την ανάγνωση του πρωτοκόλλου της Αδελφοποίησης από την προϊσταμένη του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ακολούθησε η υπογραφή του πρωτοκόλλου εκ μέρους των Δημάρχων.

Μια μικρή αναζήτηση στο internet έδειξε ότι πρόκειται για μια πόλη με περίπου 10.200 κατοίκους, που βρίσκεται στα προάστια ουσιαστικά του Βουκουρεστίου (εντός των ορίων του δήμου αυτού βρίσκεται το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου). Η πόλη είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη οικονομικά – πιθανόν η γειτνίαση με τη ρουμανική πρωτεύουσα να έχει παίξει το ρόλο της.

Τις ελάχιστες πληροφορίες που υπάρχουν για το Otopeni μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ (στα αγγλικά) και ΕΔΩ (στα Ρουμανικά)

και επειδή σας έχω “φρέσκα νέα”, η εικόνα στα αριστερά είναι σχεδόν live (λήψη προ ενός λεπτού, όπως θα δείτε στη δεξιά της γωνία). Έτσι για να ξέρετε τι διαβάζετε! Θα βρείτε live εικόνες από κάμερες κυκλοφορίας της πόλης ΕΔΩ

2 απαντησεις στο “ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – OTOPENI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ”

Προφανώς εννοείς τη δεξιά φωτογραφία.
Παγκοσμιοποιήση σου λέει μετά & προσωπικά δεδομένα. Στη Ρουμανία είναι ο άλλος και τον βλέπουμε ζωντανά εμείς στην Αλεξάνδρεια του Μπάμπη.
Αυτό θα πει αδελφοποιηση.

ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΡΕ;

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.