Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

13ος ΜΙΣΘΟΣ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ (πάλι κακής είδησης, είναι η αλήθεια)

Όταν λέω “διαβάζετε και εναλλακτικά μέσα” ή “ακούστε και κανά μικρό ΜΜΕ, ειδικά ραδιόφωνο”, το εννοώ! Τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολούνται με ανούσια πράγματα, αυτό είναι γνωστό σε άπαντες!
Ασχολούνται με τηλεπαιχνίδια, κουτσομπολιό, ποδόσφαιρο και δεσποινίδες-τηλεπερσόνες που το έριξαν στη βίζιτα ή γύρισαν τσόντες για να βγάλουν τον επιούσιο. Πραγματική αποβλάκωση δηλαδή.

Την πραγματική είδηση, αυτή που ενδιαφέρει τον καθένα μας, αυτή που θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας αλλά και την τσέπη μας ΔΕΝ πρόκειται να τη δείτε εύκολα. Πραγματικές και έγκυρες ειδήσεις θα βρείτε μόνο στο ίντερνετ, πουθενά αλλού!! Αρκεί να ψάχνετε στα σωστά σημεία, γιατί το ίντερνετ είναι η επιβεβαίωση της θεωρίας του χάους.

Στις 15 Φεβρουαρίου – και μόνο επειδή έτυχε να το διαβάσω σε αρκετά μέσα του εξωτερικού τις ημέρες που είχαν προηγηθεί (προσπαθώντας να το επιβεβαιώσω ξεκίνησα από Ευρώπη έφτασα μέχρι και σε sites που έγραφαν για την ….Αργεντινή, για να δω τι είχαν συστήσει τα κοράκια του ΔΝΤ στους κυβερνώντες τη χώρα αυτή) – έγραφα πως ακόμη και ο 13ος μισθός θα πάει προς κατάργηση. Δείτε ΕΔΩ

Από σήμερα θα το βλέπουμε και στα μέσα ενημέρωσης, αφού μέχρι να καταργηθεί πραγματικά θα πρέπει να μας προετοιμάσουν ….”ψυχολογικά”. Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Τα Νέα”, 2 μήνες μετά!

Και το κακό είναι πως έρχονται και άλλα πράγματα, περισσότερο δύσκολα και επικίνδυνα.