Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ!!


Σιγά μην περίμενε τις επιδοτήσεις ο 70χρονος αγρότης από την περιοχή του Άργους! Που να τρέχει τώρα σε ΟΠΕΚΕΠΕ, που να μπλέκει με ΟΣΔΕ, ΕΛΓΑ, δικαιώματα και άλλα τέτοια γραφειοκρατικά.


Το έριξε σε …”δυναμικές” καλλιέργειες (πλην όμως παράνομες) και στο τέλος έβγαλε και την πραμάτεια του προς πώληση στη λαϊκή αγορά του Άργους.

Συνελήφθη όμως από την αστυνομία, αφού στον πάγκο του πουλούσε αντί για λουλούδια ή κηπευτικά κάνναβη τοπικής παραγωγής…

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το νέο προϊόν που βγήκε στην αγορά της Βολιβίας και ονομάζεται coca-colla και όχι coca-cola (η γνωστή…). Θα παρασκευάζεται από φύλλα κόκας, είναι σε εμφάνιση ίδια με την γνωστή μας ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στο νέο σύνταγμα της Βολιβίας το φυτό της κόκας αναγνωρίζεται ως τμήμα της πολιτιστικής κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας της χώρας. Πάντως λόγω του ποτού στη Βολιβία θα αυξηθεί η έκταση στην οποία καλλιεργείται το φυτό νόμιμα και από τα 120.000 προβλέπεται να φτάσει στα 200.000 στρέμματα!!!


Τώρα, ο δικός μας ίσως να μην ήξερε και τι πουλούσε (αν ήταν κανένας από αυτούς που μαζεύουν στα χωράφια ραδίκια, άσε που στα 70 ο καταρράκτης πάει σύννεφο), το σημαντικό πάντως είναι πως το χασίς μπήκε και στις λαϊκές πλέον. Για την βολιβιανή coca-col
la κάθε σχόλιο είναι περιττό.
Τι άλλο θα δούμε!