Κατηγορίες
Επιτροπεία

ΔΝΤ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ: ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!

Αν σήμερα κάνουμε όλοι μαζί οι Έλληνες “κου-κου!!”, το ΔΝΤ θα μας απαντήσει με ένα “τζαααααααααααα!”.

Ήρθαν για να μείνουν τα παιδιά – και επισήμως δηλαδή ήρθαν, γιατί ανεπίσημα ήταν εδώ πολύ καιρό τώρα – το λιγότερο για 3 χρόνια.

Τρία χρόνια θα πούμε το δεσπότη, Παναγιώτη. Τρία χρόνια θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο! Τρία χρόνια μέσα στα οποία θα τα δούμε όλα!
Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε τα σπασμένα και την κακοδιαχείριση τουλάχιστον 4 δεκαετίων. Και μετά τη λήξη της τριετίας (που μακάρι να είναι τριετία και να μην μας “κάτσει” καμιά 5ετία ή 10ετία) να μου το θυμάστε, αν υλοποιηθούν όσα σίγουρα θα ζητήσουν οι ξένοι, πιθανόν να δούμε μια άλλη Ελλάδα, πιο συμμαζεμένη, πιο “ευρωπαϊκή”, πιο σοβαρή στα οικονομικά της. Επίσης θα δούμε μια Ελλάδα – ακόμη και πριν τη λήξη της 3ετίας – της οποίας η πολιτική σκηνή θα αλλάξει ραγδαία.
Μέχρι όμως να περάσουν αυτά τα 3 χρόνια θα δούμε την ανεργία να καλπάζει και τα οικονομικά της κάθε ελληνικής οικογένειας να βουλιάζουν.

ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ (που λένε και στην καθομιλουμένη) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ (γιατί σε αυτό το blog τα λέμε εδώ και 5 μήνες, με ανάρτηση στα δεξιά της οθόνης)