Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατέος…

…την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ.

1.Ορισμός Μελών, Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Πλατέος».

2. Λήψη απόφασης για την παραλαβή της υπ’ αριθ.252/2009 μελέτης «Μελέτη Ανακατασκευής Δημοτικού Θεάτρου (Επικαιροποίηση και τροποποίηση υφιστάμενης αρχιτεκτονικής μελέτης για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Πλατέος)» (Α.Μ. 252/2009).

3.Λήψη απόφασης για την παραλαβή της υπ’ αριθ. 253/2009 μελέτης «Μελέτη Ανακατασκευής Δημοτικού Θεάτρου (ειδική αρχιτεκτονική μελέτη επίπλωσης – εξοπλισμού και διακόσμησης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Πλατέος)» (Α.Μ. 252/2009).

4. Ορισμός έργων για εκτέλεση από Σ.Α.Τ.Α. 2009 και Σ.Α.Τ.Α. 2010 – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2010.

5. Λήψη απόφασης έγκρισης της Τεχνοοικονομικής Έκθεσης σχετικά με τις παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο υπ’ αριθμ. 705 οικόπεδο του Τ.Δ. Κλειδίου του Δήμου Πλατέος, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της παραχώρησής του.

6. Λήψη απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση, στη Δημοτική Επιχείρηση Κατασκευών και Τεχνικών Έργων Δήμου Πλατέος, εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή περίφραξης και εξωτερικών διαμορφώσεων στα κοιμητήρια των Τ.Δ. του Δήμου Πλατέος», προϋπολογισμού δαπάνης 50.000,00 ευρώ (Α.Μ. 19/2010).

7.Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειδίου «Ο Φίλιππος», για την παραχώρηση αιθουσών και της αυλής του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου, την Κυριακή 07-03-2010, για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης.

8. Λήψη απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση, στη Δημοτική Επιχείρηση Κατασκευών και Τεχνικών Έργων Δήμου Πλατέος, εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλατέος», προϋπολογισμού δαπάνης 45.000,00 ευρώ (Α.Μ. 16/2010).

9. Λήψη απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση, στη Δημοτική Επιχείρηση Κατασκευών και Τεχνικών Έργων Δήμου Πλατέος, εκτέλεσης του έργου «Διαμορφώσεις χώρων Τ.Δ. Κλειδίου», προϋπολογισμού δαπάνης 6.060,00 ευρώ.

10. Λήψη απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση, στη Δημοτική Επιχείρηση Κατασκευών και Τεχνικών Έργων Δήμου Πλατέος, εκτέλεσης του έργου «Διαμορφώσεις χώρων Τ.Δ. Κορυφής», προϋπολογισμού δαπάνης 6.060,00 ευρώ.

11. Λήψη απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση, στη Δημοτική Επιχείρηση Κατασκευών και Τεχνικών Έργων Δήμου Πλατέος, εκτέλεσης του έργου «Διαμορφώσεις χώρων Τ.Δ. Τρικάλων», προϋπολογισμού δαπάνης 6.060,00 ευρώ.

Προς το δημοτικό συμβούλιο – επειδή ακούγεται πλέον συχνά από τους δημότες αλλά και από ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το σταθμό μας ως σταθμό μετεπιβίβασης (και χωρίς να γνωρίζουμε τι έχετε σκοπό να κάνετε):



Στο θέμα αρ. 8 “Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλατέος” φαίνεται πως επιτέλους σκοπεύετε να κάνετε κάτι με το χώρο γύρω από το Σταθμό του ΟΣΕ.

Όμως να μη μείνετε μόνο στην ασφαλτόστρωση του δρόμου που πηγαίνει παράλληλα με τη γραμμή. Κάντε και ένα φυλασσόμενο parkingξαναγράφω, δεν ξέρουμε τι προβλέπεται με την ανάπλαση. Πόσο παραπάνω θα μπορούσε να κοστίσει μια περίφραξη και ένα κιόσκι; Ίσως να βρούν δουλειά και 1-2 συμπολίτες μας, ο μισθός τους σίγουρα θα βγαίνει και δεν θα επιβαρυνθεί ο δημοτικός προϋπολογισμός.

Και με ένα ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ τίμημα να είστε σίγουροι πως και έργο θα προσφέρετε αλλά και ασφάλεια από κάθε είδους “περίεργους” που γυροφέρνουν τα αυτοκίνητα που είναι παρακαρισμένα εκεί ούτως ή άλλως.

Τόσος κόσμος έρχεται και αφήνει τα αυτοκίνητά του εκεί δίπλα. Εκεί που έφτασε από χθες η βενζίνη, συμφέρει το τρένο σε όλους μας πλέον!