Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δείτε και αυτό!

Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους και να λαμβάνουν την πραγματική τους διάσταση, οφείλω να κάνω κάποιες διορθώσεις σχετικά την ανάρτηση ΑΥΤΗ, που αφορούσε τη μεταφορά υπαλλήλων στο Δήμο.
Και επιλέγω να το κάνω με μια νέα ανάρτηση, αφού αν η διόρθωση γίνει επάνω στην παλιά δεν θα γίνει αντιληπτή ενώ πάντα υπάρχει και η λύση της ….διαγραφής. Αλλά επειδή προσπαθώ να είμαι όσο πιο σωστός γίνεται έναντι όλων, επιλέγω την “μέθοδο” της νέας ανάρτησης!


Θα σταθώ στα 2 λάθη/παραλείψεις που μου επισημάνθηκαν, που πιθανόν να οφείλονται και σε κακή ενημέρωση τόσα χρόνια:

έκανα λάθος όταν έγραφα πως “η μεγάλη αύξηση στο προσωπικό έγινε την τελευταία 8ετία…“. Η πραγματικότητα είναι πως από τους 35 μόνο οι 10 προσελήφθησαν από την 01-01-2003, δηλαδή από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας. Όμως ποιοι ήταν αυτοί που ανανέωναν συνεχώς συμβάσεις, με αποτέλεσμα να θεμελιώσουν οποιοδήποτε δικαίωμα οι εργαζόμενοι; Πάντως όχι εγώ, ούτε φυσικά οι εργαζόμενοι από μόνοι τους!

έγραψα: “
επελέγη αυτός ο τρόπος προσλήψεων και όχι οι συμβάσεις έργου (όπως και θα άρμοζε)…” . Όμως εδώ θα επιμείνω. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τρόπος να καλύψει ένας δήμος τις ανάγκες του, χωρίς να χρειαστεί να προσλάβει προσωπικό το οποίο μετά από χρόνια – και δικαίως – θα απαιτεί να μονιμοποιηθεί! Στο κάτω-κάτω θα μπορούσε να επιλεγεί η λύση κάποιου εξωτερικού συνεργάτη ή κάτι παρόμοιο – δε γνωρίζω επακριβώς τι. Και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένες ειδικότητες, γενικά μιλάω.

Πάντως το blog είναι ανοιχτό σε παρατηρήσεις, διευκρινίσεις κλπ, γιατί πάντοτε τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση, έστω και με… νέα ανάρτηση. Καλά να είμαστε μόνο και όταν γίνεται λάθος να μπορούμε να το αποκαταστήσουμε!!

Για να κλείσει το θέμα εδώ – και αφού πιστεύω πως έπραξα αυτό που πρέπει, δηλαδή παραδέχθηκα με ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ το λάθος μου για τον αριθμό των προσληφθέντων την περίοδο μετά την 01 Ιανουαρίου του 2003, εμμένοντας όμως σε κάποια άλλη θέση μου – ξανατονίζω για μια ακόμη φορά:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!