Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΛΑΤΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα “Δ. Χαντζηαντωνίου“.
Πρέπει – σε σχέση πάντα με τον αριθμό των θεμάτων – να ήταν ένα από τα συντομότερα από άποψης χρόνου, αφού παρά τα 27 + 1 θέματα που συζητήθηκαν η συνεδρίαση δεν κράτησε περισσότερο από 75 λεπτά της ώρας.

Παρούσα η παράταξη του Δημάρχου ενώ από την αντιπολίτευση τίμησαν την ψήφο των συμπολιτών τους οι κκ. Δριστάς, Κιοσέογλου και Φιλιππόπουλος.

Το +1 θέμα που αναφέρω αφορά τους εργαζόμενους με stage στο Δήμο και μια “δήλωση” που ζητούσαν από όλους και να αφορά το γεγονός πως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου. Περισσότερα για αυτό θα υπάρχουν σε νεώτερη ανάρτηση.
Ακούστε όμως απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημάρχου για το θέμα:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως θέση στο θέμα πήραν μόνο ο Σ. Δριστάς (ως όφειλε) και ο Σ. Ανδρονίδης, ενώ οι υπόλοιποι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν σιωπηλοί – ίσως τους κάλυψε ο αρχηγός της παράταξής τους, όμως κάποτε (και ειδικά για κάποιους που δεν τους ακούσαμε σχεδόν ποτέ) θα πρέπει να ακούσουμε και τη φωνή τους!

Όσο για την αναφορά στον γράφοντα: Δήμαρχε ξέρω ότι διαβάζετε πολλοί το blog εκεί στο δημαρχείο. Όπως και εσείς ξέρετε πως ακόμη και αν δεν είμαι παρών πάντοτε, η πληροφόρησή μου είναι έγκυρη (και πως πριν αναρτηθεί το οτιδήποτε προσπαθώ να το διασταυρώσω 2 και 3 φορές).
Γιατί γνωρίζουμε όλοι μας πως ο σκοπός του blog δεν είναι η φτηνή “αντιπολίτευση” ή η ανέξοδη κριτική. Σκοπός του είναι να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος!
Και αυτό το αντιλαμβάνονται και το αναγνωρίζουν με τον τρόπο τους οι συνεχώς αυξανόμενοι σε αριθμό αναγνώστες του.