Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ …


…βγήκε σήμερα το πρωί στον Αυτιά (ο οποίος κακά τα ψέμματα, μέσα στη γραφικότητά του κάνει επιτυχίες που άλλοι δεν μπορούν).
Και μίλησε για τις επιδοτήσεις των αγροτών, αναφέροντας πως η
ψηφιοποίηση τελειώνει. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά πως όλα κλείνουν Μάρτιο-Απρίλιο σχετικά με τις επιδοτήσεις των ετών 2008 & 2009. Είπε πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτε αν δεν τελειώσουν όλα, αφού δεν προτίθεται να δώσει λεφτά τώρα και να τα ζητήσουν οι Βρυξέλλες πίσω σε κανά χρόνο.
Τι σημαίνει αυτό; Πως όλο το χρήμα θα δοθεί τότε, οπότε καλό θα είναι οι αγρότες να ΜΗΝ περιμένουν νωρίτερα τίποτε.

Ερωτώμενη δε για το τι βρήκε στο υπουργείο της, δήλωσε πως βρήκε οργανισμό που το υπουργείο της εποπτεύει ο οποίος από 4.500.000 κόστος τώρα βγαίνει 28.000.000 (λόγω του υπεράριθμου των υπαλλήλων που προσελήφθησαν). Και το είπε ξεκάθαρα: σε ένα χρόνο έγινε αυτό! Και άντε να βρεις μετά χρήματα για να πληρώσεις τους αγρότες!!
“Τρέχουμε να σώσουμε τις επιδοτήσεις, για να μη χαθούν τα 2,8 δις των Ελλήνων αγροτών…”, είπε. Ενώ μίλησε για περικοπή της τάξης του 20%, αν δεν δουλέψουν γρήγορα και δεν προλάβουν.
Και δήλωσε πως θα ψάξει το θέμα της διαχείρισης του χρήματος την προηγούμενη περίοδο, πως θα το ψάξει καλά το θέμα.
Τέλος ανακοίνωσε πως στα τέλη Γενάρη (25-26 του μήνα) θα βγει στον αέρα διάλογος με τους φορείς σχετικά με 8 μεγάλες πολιτικές σχετικά με την αγροτική οικονομία, όπως ο ΕΛΓΑ, οι διαρθρωτικές παρεμβάσεις κ.α.

Μπράβο στον Αυτιά (αυτό δεν περίμενα να το γράψω ποτέ! Αλλά του αξίζει, τουλάχιστον για σήμερα!!)