Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ…

…του Δήμου Πλατέος την προηγούμενη Τρίτη, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Υπήρχαν 3 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. την έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2010,
  2. την έγκριση του τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2010, και
  3. την ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου για το οικονομικό έτος 2010.

Επειδή πολλά ακούστηκαν εγώ θα μείνω στο δια ταύτα: ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από όλους. Μεγάλη επιτυχία του δημάρχου αυτό το γεγονός, ας να κρυβόμαστε.
Και όταν γράφω “από όλους” εννοώ από τα μέλη της παράταξης του κου Δημητριάδη καθώς και από τους δυο συνήθεις “υπόπτους” που ανήκουν στις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης.

Συμπέρασμα: το 90% των συμβούλων της αντιπολίτευσης ήταν απόντες. Αφού δεν έχουν χρόνο ή δεν ενδιαφέρονται, τι διάολο θέλουν και βάζουν υποψηφιότητα οι υπόλοιποι; Γιατί κατά μέσο όρο τα τελευταία 2 χρόνια στις συνεδριάσεις, πέραν των συμβούλων του συνδυασμού του κ. Δημητριάδη, συμμετέχουν μόνο οι 2 συνήθεις “ύποπτοι” και κανείς άλλος. Σποραδικά εμφανίζονται οι υπόλοιποι. Και άσχετα με αυτό, ειδικά για τη συνεδρίαση αυτή έπρεπε να είναι άπαντες παρόντες (εκτός φυσικά αυτών που δικαιολογούνται επειδή έχουν να κάνουν κάτι το εξαιρετικά επείγον και σοβαρό).
Εκλογές έρχονται, κοντά είναι, έντεκα μήνες γρήγορα περνούν! Και τότε θα δούμε ποιος θα έχει το θάρρος (αν το πεις θράσος θα είναι ορθότερο) να έρθει και να μας ζητήσει ξανά την ψήφο μας!

Μία απάντηση στο “ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ…”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.