Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ιστορίες.. .. αντίθετες

Καλημέρα!

Σήμερα κλείνουμε 2 βδομάδες από τότε που ξεκίνησαν τα σπασίματα και οι ταραχές στο κέντρο της Αθήνας και φαίνεται πως δεν άλλαξε απολύτως τίποτε! Οι κυβερνώντες συνεχίζουν τις ίδιες ακριβώς μ@^@&ιε$ (αντί να καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί με τους αντιπολιτευόμενους και να δουν τι φταίει, σοβαρά και νηφάλια, προτείνοντας λύσεις που να είναι εφικτές και προς τη σωστή κατεύθυνση), οι γνωστοί-«άγνωστοι» εξακολουθούν να ξεφτιλίζουν μια ολόκληρη χώρα κάθε βράδυ (αντί να τους μαζέψουν και να τους χώσουν μέσα), η Αστυνομία συνεχίζει το βιολί της (εκτελώντας εντολές ανικάνων που την ξεφτυλίζουν καθημερινά στα μάτια του Έλληνα πολίτη) και η κοινωνία εξακολουθεί να υφίσταται μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου για να …αγανακτήσει και να ξεσηκωθεί αναλαμβάνοντας δράση κατά κάποιου άλλου, του ζωντανότερου ίσως, κομματιού της.


Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι άλλο: πως 50-100 νοματαίοι κατάφεραν να ανεβούν στην Ακρόπολη αυτή τη βδομάδα και να υψώσουν πανό που καλούσε σε αντίσταση, σε αντίδραση. Κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν ένα αρχαίο μνημείο, ένα σύμβολο της αρχαίας ελληνικής μεγαλοπρέπειας για να αναδείξουν την οργή και αγανάκτηση ενός ολόκληρου λαού που κάποτε έκτιζε Ακροπόλεις με τις ευλογίες ικανότατων ηγετών που άξιζαν τη θέση τους (ενώ σήμερα «χτίζει» αυθαίρετα και ημιυπαίθριους επάνω σε καταπατημένα οικόπεδα αγορασμένα από το Βατοπέδι με την ευλογία των πολιτικών του «ηγετών» και «παραγόντων» που είναι πρακτικά ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδάρων σανό).
Καλά έκαναν και το ανάρτησαν εκεί το πανό τους: για να αντιληφθούμε κάποια στιγμή τι είμαστε ικανοί να φτιάξουμε ως λαός και σε τι σημείο ύπνωσης έχουμε έρθει.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες ακούω πολλά για «υπουργούς κοινής αποδοχής» σε κρίσιμα υπουργεία (όπως το Οικονομίας) ή ακόμη και για «ευρύτερο / μεγάλο συνασπισμό» των κομμάτων (όπως στη Γερμανία, πριν λίγα χρόνια). Ας κόψουν τις βλακείες, ειδικά όσοι τα λένε και είναι ταυτόχρονα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γιατί τους άλλους τους είδαμε 5 χρόνια τώρα. Ψάχνουμε την εναλλακτική λύση τώρα, μια αξιόπιστη και διαρκή λύση. Όχι για το άλλοθι της Κυβέρνησης!
Όμως ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας και ψάχνουν για συνενόχους που θα καλύψουν και τη δική τους ανεπάρκεια όταν γίνουν κυβέρνηση, ας μας το πουν ευθέως να τελειώνουμε ΚΑΙ με αυτούς. Ας τα μαζεύουν και ας του δίνουν από το Κίνημα, για να δούμε τελικά σε ποιούς θα απευθυνθούμε, ποιά πόρτα να χτυπήσουμε για να μας οδηγήσει να βγούμε από την κρίση.