Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

279.974


279.974!!
Και θα ρωτήσετε, τι σόι αριθμός είναι αυτός. Και θα απαντήσω: ο αριθμός των αυτοκινήτων που πουλήθηκαν εντός του 2007! Μετά λέμε πως δεν φτάνουν τα φράγκα για τα απαραίτητα, για να την βγάλει ο κόσμος έστω και …σπαρτιάτικα!
Έχουμε τελικά μια κλίση στην βλακεία ως λαός, αφού τουλάχιστον οι 250.000 από αυτούς δεν είχαν τα φράγκα να πληρώσουν ατάκα και επιτόπου (οι μορφωμένοι το λένε “τοις μετρητοίς”) και χρεώθηκαν στην τράπεζα. Τελικά από τα 10-11.000.000 άτομα που ζουν σε αυτήν την χώρα, πόσοι δεν χρωστάμε σε τράπεζες;

******
Τα κατάφερε τελικά η αλογομούρα η Hillary στις προκριματικές στο New Hampshire και κέρδισε τον μαυρούλη Obama. Το ζήτημα είναι πόσο μακριά θα τον αφήσουν (λόγω ιδεολογίας αλλά κυρίως λόγω χρώματος) να πάει τα γεράκια και οι συντηρητικοί, ιδιαίτερα αν τα πάει καλά στην αναμέτρηση του Φεβρουαρίου που θα γίνει σε 20τόσες πολιτείες. Επίσης καλό θα είναι οι διάφοροι …αμερικανολόγοι να κάνουν λιγάκι όπισθεν, αφού όποιος και να βγει δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτε στα ελληνοαμερικανικά.Το άλλο που θα πρέπει να μας δείξουν είναι το πόση δημοκρατία υπάρχει τελικά στην “Μεγάλη Σύμμαχο πέρα από τον Ατλαντικό”. Κλασσική αμερικανιά το σύστημα εκλογής του Προέδρου τους. Αναλυτικά δείτε στο BBC για να καταλάβετε με απλά λογάκια τι συμβαίνει στην… δημοκρατικότερη χώρα του Κόσμου, που έχει ξεσκιστεί να εξάγει την δημοκρατία της τα τελευταία χρόνια σε όλο τον Κόσμο. Ρε Ευρώπη και πάλι Ευρώπη!!