Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

που’ναι οι .. μπαλίστες οέο ?? (του δέντρου αλλά και οι… άλλες εννοώ)

Μετά από διακοπή 5-6 ημερών (λόγω φόρτου εργασίας) τζαααααα!
Επανήλθα!

**************

Σε μια χώρα που τα πάντα πάνε κατά Βελζεβούλη μεριά, με τεράστια κοινωνικά προβλήματα συσσωρευμένα (που προκλήθηκαν κυρίως την τελευταία 8ετία – από το χρηματιστήριο και μετά – λόγω του οικονομικού ξεβρακώματος των Ελλήνων), τα πάντα για τους κρατούντες ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

**********
Τελικά ο Μαγγίνας – κατ’ εμέ – είναι ο πιο μάγκας πολιτικός που υπάρχει την σήμερον στο χάος που ονομάζεται Ελλάδα: κατάφερε να “περάσει” (ή τουλάχιστον προσπαθεί) το ασφαληστικό χωρίς τυμπανοκρουσίες, φασαρίες και πολλές αντιδράσεις. Παρότι ο λαουτζίκος τα έχει φτύσει, αυτός το βιολί του και οι εφημερίδες – μετά την πρώτη δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος (βλέπε Ταμείο Δημοσιογράφων) αντίδραση κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Είδαν πως το θεματάκι δεν τραβάει, αφού
1) ο κοσμάκης δεν πολυέχει όρεξη για απεργίες και άλλα ωραία (μόνο ο superΠαππούς Τριάντης αλώνισε αγωνιστικά και δυναμικά στας Αθήνας, ωραίος παππούς και μακάρι να είχαμε καμμιά 30αριά νέους πολιτικούς με τα… κότσια του!)
2) η κυβέρνηση θα το περάσει το θέμα, τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω!
3) ίσως το ταμειάκι τους την πηδήξει και δεν ενταχθεί πουθενά.

Συμπέρασμα: αρκετά με τους νέους και ωραίους 30άρηδες και 40άρηδες! Μήπως θα πρέπει να αναλάβουν την διακυβέρνηση ξανά οι 70 και κάτι, σαν τον Τριάντη??


***********

Γιατί μαλώνουν οι τρίτεκνοι με τους πολύτεκνους δεν κατάλαβα! Αφού τα ίδια σκατά περνάνε και οι δύο, αφού τα ίδια προβλήματα έχουν, αφού τα ίδια ψέμματα ακούν εδώ και χρόνια. Αν μαζευτούν είναι κανα μύριο κόσμος (εδώ ο ΛΑ.Ο.Σ. με 271.761 ψήφους έβγαλε 10 βουλευτές) γιατί δεν τρίζουν τα δόντια σε αριστερούς και δεξιούς ή γιατί δεν κάνουν δικό τους κόμμα? Με ένα μύριο ψηφοφόρους 40-45 κομμάτια θα εκλέξουν!

***********
Ακόμη μια αύξηση την κάναμε γαργάρα: αυτήν της ΔΕΗ……

***********

Δώρο Χριστουγέννων = Απόλυμένοι:Για κάθε 19 ημέρες δουλειάς (από 1/5 ως 31/12) να υπολογίσετε πως θα πάρετε τα 2/25 του μισθού σας
Εργαζόμενοι ακόμη = θα λάβετε 1 ολόκληρο μισθό

Τι θα τα κάνετε ρε θηρία τοοοόσα λεφτά??

***********

Πρός γυναίκα φίλου (το παραθέτω όπως το είπε ο ίδιος στο καφενείο):
“γιατί ρε κουφάλα θέλεις κάθε χρόνο νέα στολίδια για το δέντρο?
α, και μην δω μπλέ μπαλίστες στο δέντρο φέτος….”