Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μπήκε το φθινόπωρο (αλλά αυτοί αγνοούν τον βαρύ χειμώνα που ήδη βιώνει η χώρα)!!

Τσίπρας από ΔΕΘ: “Δον Κιχώτης ο πρωθυπουργός, Σάντσο Παντσα οι δυο που τον υποβαστάζουν”.
Κεδίκογλου (για Τσίπρα): “πολιτεύεται ως Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής”

Άγνωστο αν «βγήκαν τα μαχαίρια» τώρα που φθινοπώριασε (δύσκολο, με τέτοια στάση από την αντιπολίτευση, η οποία φαίνεται ανίκανη να αρθρώσει κοινό λόγο και να αντισταθεί στην ισοπέδωση των πάντων από την κυβέρνηση συνασπισμού), πάντως οι εκφράσεις ήταν σκληρές εχθές.
Ο Τσίπρας, από το βήμα της ΔΕΘ, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε ως επικίνδυνη αυταπάτη την επιμήκυνση ενώ μίλησε για «τριανδρία της χρεοκοπίας του λαού και του τόπου».
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Φαντασιώνεται, ο πρωθυπουργός, σαν άλλος Δον Κιχώτης, μάχες με αόρατους εχθρούς στο εσωτερικό της χώρας. Τους οποίους δήθεν κατατροπώνει με τη βοήθεια των δύο Σάντσο Πάντσα που τον υποβαστάζουν, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη. Αλλά ποιους ανεμόμυλους κατατροπώνει στην οργιώδη φαντασία του ο κ. Σαμαράς; Τo αόρατο «λόμπι της δραχμής». Ένα λόμπι που πεισματικά αρνείται να κατονομάσει. Τη στιγμή που συμμαχεί με το μόνο πραγματικό και ορατό λόμπι, το «λόμπι της χρεοκοπίας» αυτού του τόπου, που έδωσε γη και ύδωρ τον Ιούνη για να τον κάνει πρωθυπουργό».

Επίσης χαρακτήρισε «τριανδρία της χρεοκοπίας του λαού και του τόπου» τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη. Τέλος ζήτησε τη δημιουργία μετώπου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την απαλλαγή του λαού και της χώρας από το Μνημόνιο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον Τσίπρα για παλαιοκομματισμό: «Με το σημερινό του σόου, ο κ. Τσίπρας, απέδειξε και στους πλέον δύσπιστους, ότι πολιτεύεται ως Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής που τάζει στους πάντες τα πάντα», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.
«Το μόνο που δεν διευκρίνισε είναι σε ποιο νόμισμα θα υλοποιήσει τις εξαγγελίες του, καθώς και οι πλέον αδαείς στα οικονομικά, γνωρίζουν ότι ευρώ «κόβει» μόνο η ΕΚΤ. Τις δραχμές που ονειρεύονται και τυπώνουν στα εκτυπωτήρια του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να τις χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές των συνιστωσών τους. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τους συνεταίρους του, και ευτυχώς για την Πατρίδα, η χώρα είναι και θα παραμείνει στο ευρώ», κατέληξε.