Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση Τσαβδαρίδη για την υπαγωγή της "Βαρβαρέσσος ΑΕ" στο νόμο 3299/2004

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για την υπαγωγή του Επιχειρηματικού Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της “ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε.” στις διατάξεις του νόμου 3299/2004 που υπέγραψε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης.
Η εκταμίευση των 14.000.000 ευρώ, αφενός δίνει στην εταιρία μία ουσιαστική ανάσα ταμειακής ρευστότητας και αφετέρου χαρίζει ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας και του Νομού Ημαθίας η οποία περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη από ενέσεις αναπτυξιακής προοπτικής, οικονομικής ανάκαμψης και επιχειρηματικής άνθισης.
Ως Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και ως Βουλευτής Ν. Ημαθίας, προσπάθησα όλο αυτό των καιρό των δύσκολων διαβουλεύσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα να συμβάλλω με συνεχείς και άοκνες πιέσεις μου στα κέντρα των αποφάσεων, στην προσπάθεια της Βαρβαρέσσος Α.Ε. για τη θετική έκβαση των δίκαιων διεκδικήσεων της. Η επιτυχία της συλλογικής αυτής προσπάθειας, πέρα από την εύλογη ικανοποίηση, με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίζω καθημερινά να αγωνίζομαι για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Περιφερειακής μας Ενότητας