Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο σύλλογος γονέων, οι αφραγκίες, η χορηγός και η ηθική τάξις!

Θυμάστε που λέγαμε χθες (ΕΔΩ) για τον Σύλλογο Γονέων ενός σχολείου στην Πάτρα, ο οποίος είδε κι απόειδε και τελικά – αφού είχε χτυπήσει πολλές πόρτες – δέχθηκε μια χορηγία από τη Σούλα Αλευρίδου η οποία διατηρεί οίκους ανοχής σε Πάτρα και Θεσσαλία;
Τους πείραξε όλους η χορηγία. Τους πιάσανε οι ντροπές. Σε μια εποχή που έχει λεηλατηθεί το σύμπαν με τη σημαία του “νομίμου που επειδή είναι νόμιμο είναι και ηθικό”.
Τώρα, που είδαν το ανήθικο, αυτό είναι άλλο θέμα. Επιχείρηση είναι. Δηλαδή αν η χορηγία ερχόταν από μια γαλακτοκομική (και δεν είναι τυχαία η επιλογή του κλάδου που κάνουμε), θα ήταν ηθικό;; Ηθικό θα ήταν το κράτος – που ισχυρίζεται τα περί δωρεάν παιδείας – να δίνει αυτά που χρειάζονται.

Χωρίς να ξέρουμε αρχικά ποιος ήταν, αποδείχθηκε πως γνωρίζουμε – και μάλιστα πολύ καλά (γιατί περάσαμε πολλά χρόνια μαζί) – τον πρόεδρο του Συλλόγου. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, του είπαμε και ένα μπράβο. Γιατί κατάφερε να βγάλει απ’ τη νιρβάνα τους ένα κάρο γραφειοκράτες.
Θα επαναλάβουμε αυτό που είχαμε γράψει χθες: Δηλαδή τώρα αν γράψουμε “όταν το κράτος επέλεξε να απέχει, η Χρυσούλα δέχεται και συμμετέχει” θα λαϊκίσουμε πάλι;; – 3 χιλιάρικα από τον “Οίκο Εποχής Σούλα” σε σύλλογο γονέων.

Δείτε στο βίντεο από το Lepanto TV τι είπαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και καλός φίλος Δημήτρης Πεγλερίδης και τι δήλωσαν οι υπεύθυνοι.