Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύσκεψη για το σχεδιασμό καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη με θέμα το σχεδιασμό του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2013 συγκαλείται στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00, στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΚΜ,  υπό την προεδρεία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν…

…ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΠΚΜ Ε. Φωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΚΜ Δ. Ευθυμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Α. Τζιτζικώστας, οι Αντιπεριφερειάρχες Σερρών Γ. Μωυσιάδης, Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης, Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, Χαλκιδικής Γ. Γιώργος, Πιερίας Σ. Μαυρίδου και Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης καθώς και οι διευθυντές και τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των λοιπών περιφερειακών ενοτήτων.
Στόχος της σύσκεψης είναι ο σχεδιασμός του προγράμματος αντιμετώπισης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εν όψει της νέας χρονιάς, με βάση τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται ως προς τη χρηματοδότηση και ως προς τη χρήση νέων μεθόδων επίλυσης του προβλήματος. Επίσης, στα πλαίσια της σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί  αναλυτικός απολογισμός του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών που υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 2012.