Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ την Πέμπτη

Συνεδριάζει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στα γραφεία της επιχείρησης, σε τακτική συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1.Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση της επιχείρησης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας σχετικά με την υπ΄αριθ.95/2012 αγωγή της Αστικής Εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΑΤΤΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ’’.
2.Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση της επιχείρησης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας σχετικά με την υπ΄αριθ.187/2012 αγωγή του ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.
3.Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση της επιχείρησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας σχετικά με την αριθ. 3353/ΕΡ-ΔΙ/238/2012 αγωγή της ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ.
4.Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη της Νεανικής Χορωδίας ‘’ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ’’ Δήμου Αλεξάνδρειας, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης στις 02-12-2012 για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσ/νίκης.
5.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη διενέργειας προμήθειας υλικών για τη συντήρηση αθλητικών χώρων.
6.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη διενέργειας προμήθειας γραφικής  ύλης.
7.Λήψη απόφασης για την ανάθεση ή μη εργασιών σε ‘’μαέστρο – συντονιστή – δάσκαλο’’ για τη Δημοτική Φιλαρμονική Δήμου Αλεξάνδρειας