Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα

Ύποπτα και ανησυχητικά πράγματα σε μια χώρα που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της σημειώνονται τον τελευταίο καιρό.

Μετά τα γκαζάκια που μπήκαν τις τελευταίες ημέρες στις 3 τα ξημερώματα, ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340 και κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.
Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί βρήκαν στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Συγγρού 350, εννέα κάλυκες από καλάσνικοφ. Αμέσως άρχισε έρευνα…
…για να διαπιστωθεί τι συνέβη, κάτι το οποίο εξακριβώθηκε λίγες ώρες αργότερα, το πρωί, όταν άνοιξαν τα γραφεία του κόμματος.
Όπως ενημερώσε η ΝΔ, στο γραφείο πρωθυπουργού βρέθηκε μια σφαίρα, η οποία είχε σπάσει το τζάμι, χτύπησε στο ταβάνι, στη συνέχεια στον τοίχο και κατέληξε στο πάτωμα. Το βλήμα περισυνελέγη μαζί με τους κάλυκες, από ειδικούς της εγκληματολογικής υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια, για βαλλιστική και άλλες εξετάσεις.
Στο μεταξύ, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι έχει σχέση με την επίθεση. Με την υπόθεση ασχολείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες και μαρτυρίες, για τους δράστες της επίθεσης ενώ συνεχίζεται η έρευνα στο κτίριο για να εντοπιστούν τυχόν σφαίρες και σε άλλα σημεία, εκτός από το γραφείο του πρωθυπουργού.