Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ζήτησαν λεφτά για να "σηκωθεί" ελικόπτερο για αναζήτηση αγνοούμενου!!

Θυμηθείτε ότι στη θέση του 30χρονου θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς.
Άντε με το καλό, και από βδομάδα να ζητάνε και ένα μπετονάκι βενζίνη αν τύχει και χρειαστούμε ασθενοφόρο!
Όταν μια χώρα ΔΕΝ νοιάζεται για τη ζωή των πολιτών της (αλλά και των επισκεπτών σε αυτή), τότε δεν είναι δυνατόν η χώρα αυτή να έχει απαιτήσεις από οποιονδήποτε που ανήκει στις 2 αυτές κατηγορίες.
Ας το πάρουν είδηση αυτό όσοι μετρούν την ανθρώπινη ζωή σε χρήμα και ζητούν 30 χιλιάρικα για να πάει ένα super puma από την Αθήνα στα Γιάννενα καθώς και 6 χιλιάρικα για κάθε ώρα πτήσης του ελικοπτέρου.
Την Κυριακή το απόγευμα 3 φίλοι ξεκίνησαν…

….ορειβατική διαδρομή στην ορεινή περιοχή Λάπατο στο Πάπιγκο των Ιωαννίνων, περνώντας και από ένα πολύ στενό μονοπάτι. Εκεί ένας εξ αυτών γλίστρησε στο παγωμένο χιόνι και κατακρημνίστηκε σε χαράδρα βάθους 500 μέτρων.

Και φυσιολογικό ήταν να ξεκινήσουν αμέσως οι έρευνες για την ανεύρεσή του και τη διάσωσή του. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας θεώρησε πως ένα super puma θα βοηθούσε πολύ αν συμμετείχε στις έρευνες. Όμως κάποιοι απαίτησαν την πληρωμή του ελικοπτέρου για τις έρευνες από την οικογένεια του 30χρονου ή την Περιφέρεια Ηπείρου. 
Λόγω της εξέλιξης αυτής, συνεδρίασε έκτακτα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, εγκρίθηκε το σχετικό ποσό, στάλθηκαν τα σχετικά έγγραφα και πέταξε το ελικόπτερο το μεσημέρι σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες και από αέρος.