Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην Γ’ Εθνική ο Άρης

arislogoΤο συγκεκριμένος ιστότοπος ποτέ δεν έκρυψε τα …κιτρινόμαυρα αισθήματά του και παρακολουθεί όσο μπορεί τα όσα γίνονται. Μετά από πολλές …πίκρες, επιλέξαμε κατ’ εξαίρεσιν για σήμερα κάτι καθαρά κιτρινόμαυρο (αν και πιο πολύ σε μαύρο φέρνει – ειδικά τη χρονιά που είναι και τα 100χρονα της ομάδας – παρά σε κιτρινόμαυρο!!): με 108 ψήφους υπέρ και 11 κατά η έκτακτη ΓΣ της Κοινωνίας Μελών του Άρη αποφάσισε αργά το βράδυ τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την προσεχή Δευτέρα (25/8). Το ερώτημα ήταν “Β΄ ή Γ΄εθνική μέσω ειδικής εκκαθάρισης”, και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της Γ΄Εθνικής. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Από σήμερα αναμένεται να αρχίζουν οι διαδικασίες της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, με ταυτόχρονη απόσυρση της συμμετοχής από τη Football League.

.

αν σκεφτείς και τη χθεσινή εμφάνιση του συμπολίτη (μακάρι να μην πάει έτσι), τότε το ποδόσφαιρο που θα έχουμε φέτος στη Σαλονίκη θα είναι τρέλα…!