Κατηγορίες
Πολιτικά κόμματα

Επίσκεψη Δούκα στην Αλεξάνδρεια

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, με την ιδιότητα του υποψηφίου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Δούκας, ο οποίος επισκέπτεται όλη την Ελλάδα για να στηρίξει την υποψηφιότητά του, απευθύνθηκε σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν σε κατάστημα στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Κατά την ομιλία του έκανε αναφορές τόσο στο σχέδιό του για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του, έδωσε απαντήσεις σε σειρά από κατηγορίες που το τελευταίο διάστημα του έχουν προσάψει διάφοροι κύκλοι, διευκρίνισε σημεία του ντιμπέιτ που συζητήθηκαν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, αναφέρθηκε επιγραμματικά στο τι συνέβη πριν από έναν χρόνο στα προεκλογικά των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη του 2023 (αφήνοντας αιχμές).

Επίσης άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη (και στις επιλογές του για την Υγεία, την Παιδεία και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας) μιλώντας για “μεγάλο πάρτι”, ενώ κάλεσε για συμμετοχή στις κάλπες για την εκλογή του επόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.