Κατηγορίες
Ημαθία

Ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Ημαθίας σχετικά με την ταμειακή ενημερότητα

Ενόψει των επικείμενων εκλογών της 17ης Νοεμβρίου 2024 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που έχουν εγγραφεί στο Επιμελητήριο μέχρι και τις 16/11/2023.

Ειδικότερα, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα:

• τα νομικά πρόσωπα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2023

• και τα φυσικά πρόσωπα ή υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2023.

Η εξόφληση ή ο διακανονισμός οφειλόμενων συνδρομών παρελθουσών χρήσεων πρέπει να γίνει το αργότερο 40 μέρες πριν από τις εκλογές, ήτοι έως και 8/10/2024 και ουδεμία παράταση δύναται να δοθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταμειακές τους υποχρεώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μητρώου και ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου (τηλ.2331024734, 2331029774 και email: gemi@icci.gr).

Επιπρόσθετα, για την πληρωμή τελών Γ.Ε.ΜΗ τα μέλη μπορούν να ενημερώνονται μέσω του https://services.businessportal.gr (πεδίο: Πληρωμένα ετήσια τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ)

Για ενημέρωση και εξόφληση της συνδρομής στο Επιμελητήριο μέσω του portal του Επιμελητηρίου www.icci.gr επιλέγοντας “e-Επιμελητήριο” / “ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ”.