Κατηγορίες
κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στην Αλεξάνδρεια

Πολλούς θεατές, πολλά παλιά αστέρια του (τοπικού και εθνικού) ποδοσφαιρικού στερεώματος και πολλά μικρά παιδιά που είναι το μέλλον του αθλήματος είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας.

Το κλίμα που επικράτησε ήταν γιορταστικό και οι συμμετοχές παλαίμαχων ποδοσφαιριστών από όλη τη χώρα ήταν πολλές. Αλλά και η συγκίνηση ήταν εμφανής – άλλωστε πέραν όλων των άλλων δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα χρόνια περνάνε και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στον αγώνα δεν βλέπονται πια τόσο συχνά μεταξύ τους, τουλάχιστον όσο βλέπονταν την εποχή που μεσουρανούσαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο σκοπός ήταν ένας και κοινός: η ενίσχυση των Παιδιών της Άνοιξης με την ταυτόχρονη μετάδοση του μηνύματος ότι η διαφορετικότητα δε σημαίνει ανικανότητα ή ανισότητα.

Και η συμβολή όλων σε αυτό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αλεξάνδρεια ήταν σημαντική.Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας, στους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο μπράβο στους θεατές που γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.