Κατηγορίες
podcasts

podcast 02/6: άσυλα, ντιμπέιτ και καταστατικά

Στο δεύτερο επεισόδιο αυτού του κύκλου ο Νίκος Μπρουσκέλης και ο Σίμος Τάμογλου σχολιάζουν ορισμένα από τα γεγονότα του τελευταίου δεκαπενθήμερου.

Στην επικαιρότητα το πολύ μεγάλο θέμα με τη νέα θέση της κυβέρνησης της Γερμανίας για το μεταναστευτικό (προτείνονται αλλαγές στη νομοθεσία περί ασύλου και διαμονής που θα φέρουν τα πάνω-κάτω σε όλη την Ευρώπη), το ντιμπέιτ στην Αμερική (κατά τη διάρκεια του οποίου η Κάμαλα Χάρις κατάφερε να κερδίσει στα σημεία τον εμφανέστατα εκνευρισμένο και αμήχανο σε κάποιες στιγμές Ντόναλτ Τράμπ) και το πολιτικό πανηγύρι στον ΣΥΡΙΖΑ (στον οποίο μετά από πρόταση μομφής και μια πραγματικά επική ψηφοφορία, για 4-5 μέρες προσπαθούσαν να κατανοήσουν αν τελικά ο πρόεδρος είναι ακόμη πρόεδρος ή όχι…)

Με το Νι και με το Σίγμα – το πρώτο podcast της Ημαθίας για μια ακόμη φορά στους δέκτες σας. Στα μικρόφωνα ο Νίκος Μπρουσκέλης και ο Σίμος Τάμογλου.

Ακούστε το δεύτερο επεισόδιο αυτού του κύκλου στη συνέχεια:

Το επεισόδιο μπορείτε επίσης να το ακούσετε στο Spotify:

Αν χάσατε κάποιο, μπορείτε να βρείτε ένα από τα τελευταία 9 επεισόδια ΕΔΩ.

Για να ακούτε την Περισκόπηση μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε κάποια από τις 5 διαφορετικές πλατφόρμες διανομής ήχου στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα επεισόδια.

podcasts Περισκόπηση