Κατηγορίες
σύλλογοι

Ανακοίνωση του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων

Από τον Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων ανακοινώθηκε ότι το Δ.Σ. του αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μηλοχώρι Εορδαίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Η επίσκεψη θα γίνει με τουριστικό Λεωφορείο και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 Ευρώ το άτομο.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 07.30 από το χώρο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας. Η άφιξη στην Ιερά Μονή θα γίνει στις 09.15. Θα επακολουθήσει εκκλησιασμός στο Καθολικό της Μονής και στη συνέχεια ξενάγηση, ενημέρωση και προσφορά καφέ. Οι κυρίες που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή, παρακαλούνται να μην φορούν παντελόνια αλλά φούστες και φορέματα κανονικά.

Η αναχώρηση από το Μοναστήρι θα γίνει το μεσημέρι και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην μικρογραφία του πάνσεπτου Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας στο χωριό Εμπόριο Εορδαίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε κατάστημα που βρίσκεται στο Καστανόδασος της περιοχής, για να γεύμα.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα για να κλείσουν θέση και να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6944445115

ΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 6983396988

ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6989295917