Κατηγορίες
κοινωνία

Συλλυπητήρια επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

“Αισθάνομαι απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού μου φίλου Βασίλη Φωτιάδη. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε την ποδοσφαιρική Ημαθία και όχι μόνο, σε βαθύ πένθος.

Ο εκλιπών, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο, πρόεδρος της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, ήταν από τους πρωτεργάτες της εκπληκτικής πορείας στην ιστορία τους.  Τη δεκαετία του ’80 υπήρξε μέλος του παραδοσιακού συνδέσμου φιλάθλων Βέροιας ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Βασίλης δεν ξεχώριζε μόνο για την αγάπη του για τον αθλητισμό, ήταν ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης, υποστηρικτής των ποντιακών ηθών και παραδόσεων, έμπειρος χοροδιδάσκαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, αλλά και ο γνωστός σε όλους πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος της «Παναγίας Σουμελά».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

“Αγαπημένε μου φίλε Βασίλη, εκεί που θα πας, στην αγκαλιά του πατέρα σου, του παπά Μανώλη, αγαπημένου φίλου του πατέρα μου του Ζαχαρία, μην ξεχάσεις: Κάθε φορά που θα κοιτάζω ψηλά, θα σας στέλνω την αγάπη μου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου, το ανήσυχο δημιουργικό σου πνεύμα και πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου. Αιωνία σου η μνήμη.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας