Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

«Μπαμπάδες με ρούμι» των Παπαθανασίου – Ρέππα στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘Άλσος ’24, φιλοξενεί την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», την θρυλική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου + Μιχάλη Ρέππα με τα αλλεπάλληλα sold out και το χιούμορ που σκοτώνει, την Τρίτη 16 Ιουλίου, στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», στις 9.15 μ.μ.

Η παράσταση

Μια αιχμηρή σάτιρα με την ιστορία των 5 απελπισμένων καθαρμάτων της παράστασης που είναι «κινούμενα εγκλήματα» επι σκηνής, ενώ οι θεατές παρακολουθούν ανυποψίαστοι, το τί μπορεί να κρύβουν «στην κουζίνα τους», η Ρόη, η Βέσκα, ο Παναγιώτης, η Τζένη, ο Χρήστος και η κυρία Βάσω. Και τι κάνουν τελικά; Σερβίρουν κάτι υπέροχους «Μπαμπάδες με ρούμι» με λιγουλάκι δηλητήριο και …όποιον πάρει ο χάρος.

Δύο γιοί, δύο νύφες, μία γειτόνισσα φωτεινός παντογνώστης και μία εφιαλτική νοσοκόμα μιλάνε, μαλώνουν, δολοπλοκούν και κοιμούνται ήσυχοι υφαίνοντας ένα γλυκό σχέδιο αλληλοεξόντωσης. Γιατί; Διότι, τα τέσσερα εκατομμύρια που είχε κερδίσει στο τζόκερ ο μπαμπάς -που πλέον έχει φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο- αναζητούν τον κληρονόμο τους. Ποιος θα ξεμείνει ζωντανός να πάρει την περιουσία; Μένει να αποδειχθεί…

Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σοφία Βογιατζάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νίκη Λάμη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Συντελεστές

Συγγραφείς : Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Σκηνοθεσία : Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Φωτισμοί : Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός Σκηνογράφος: Ελίνα Δράκου

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίων

Γενική Είσοδος – Κανονικό: 20 ευρώ

Φοιτητικό, ανέργων, παιδικό ΑΜΕΑ, πολυτέκνων: 18 ευρώ

Προπώληση

– Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας – Γραμματεία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας (Π. Μελά και Μπιζανίου, τηλ. 2331078100)

-Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο (Βενιζέλου 38)

Ηλεκτρονικά: more.com