Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Εξαιρετική εμφάνιση των χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Μαυροβούνιο

Με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικές εμφανίσεις για τις χορωδίες μας, ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ στο Μαυροβούνιο. Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας (Νεανική Χορωδία «Μελισσάνθη» και Χορωδία Ενηλίκων «Αλεξανδρινές Φωνές») παρουσίασαν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και έργα Ελλήνων συνθετών, στην πόλη Bar, όπου συμμετείχαν μουσικά και χορευτικά σχήματα από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Λετονία.

Οι χορωδίες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Της εκδήλωσης προηγήθηκε παρέλαση των σχημάτων στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα συμμετοχής από τη διοργάνωση.

Παράλληλα οι χορωδοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις πόλεις Budva και Kotor, με πολλά ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατα καθώς και υπέροχα τοπία στις νότιες Δαλματικές Ακτές.

Οι χορωδοί επέστρεψαν με τις ωραιότερες αναμνήσεις αλλά και την υπερηφάνεια, ότι εκπροσώπησαν άξια τόσο την πόλη της Αλεξάνδρειας όσο και τη χώρα μας στο εξωτερικό!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς:

Α.Ε. Μύλοι Αντωνίου Καρανίκα

Αμοιρίδου Κυριακή

Βεζύρογλου Αντώνιος

Γκλαβίνας Γιώργος

Δαρλόπουλος Κώστας

Δελιόπουλος Στέφανος

ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε.

Καλοκύρης Θωμάς

Κοτίδης Βασίλειος

Κρουστάλλης Ευάγγελος

Κυρόπουλος Γεώργιος

Μαυρόπουλος Ανδρέας

Μαυρόπουλος Θωμάς

Mπαλίτα Έλενα

Μπαρτζώκας Τάσος

Μπράβος Ευάγγελος

Μπρουσκέλης Νίκος

Παπαδόπουλος Τάκης

Παπαεμμανουήλ Θ. Βασίλειος