Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Ποιοι θα συμμετέχουν στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας (κατάλογος)

Ανακοινώθηκε ο οριστικός κατάλογος συμμετεχόντων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024, μετά από τη συνεδρίαση της τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπή ελέγχου και αξιολόγησης των αιτήσεων των πωλητών που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις σε αυτές.

Η καταβολή των προβλεπόμενων τελών θα γίνεται από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσιοποίησης του οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων/κατόχων θέσεων, με χρεωστική κάρτα στο ταμείο του Δήμου ή με κατάθεση στον λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Τράπεζα Πειραιώς, στον ΙΒΑΝ: GR7301722080005208055980185.

Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση είναι η αναγραφή του ονοματεπωνύμου του ενδιαφερομένου πωλητή, του ΑΦΜ και της αιτιολογίας κατάθεσης: “Για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής Λουτρού 2024” ή “Για την εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας 2024”.

Η απόδειξη του ταμείου του Δήμου ή το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας θα κατατίθεται άμεσα στο Τμήμα Τοπικής οικονομικής Ανάπτυξης, Γραφείο 18 στον Δήμο Αλεξάνδρειας ή θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail: tsiliponi@alexandria.gr.

Σε περίπτωση μη καταβολής του προβλεπόμενου τέλους από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή αυτών στις εν λόγω εμποροπανηγύρεις του Δήμου.

Ο οριστικός κατάλογος είναι ΕΔΩ.