Κατηγορίες
μεταφορές - συγκοινωνίες

Αλεξάνδρεια: κλείνει ο δρόμος μπροστά από το δημαρχείο – προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από την Α.Δ. Ημαθίας, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης της βλάβης φρεατίου αποχέτευσης αποφασίστηκε:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Ν. Ευαγγελά, από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 (έως τη δύση του ηλίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Οι εργασίες θα ξεκινούν από την ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρώνονται έως τη

δύση του ηλίου, έκαστη ημέρα. Σε περίπτωση που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κτλ.), οι εργασίες δεν θα πραγματοποιούνται.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά το τέλος του ωραρίου των εργασιών.

(φωτογραφία αρχείου)