Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», στο πλαίσιο υλοποίησης της θεματικής δράσης κατά της βίας και των εκφοβισμών, που έλαβε χώρα, με εξαιρετική επιτυχία, το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου 2024, στο Πάρκο των Αγίων Αναργύρων Βέροιας, σε συνεργασία με μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ημαθίας, ευχαριστεί θερμά, για την καταλυτική συμβολή τους στην επιτηχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης:

• Τον κ. Διονύσιο Βούλγαρη και την εταιρεία “Panini Foods ΑΕ», για την προσφορά ικανών ποσοτήτων κρουασάν, που διαμοιράστηκαν, ως κέρασμα, στους συμμετέχοντες κατά το πέρας της δράσης.

• Το ζεύγος των κ.κ. Θεοδώρου και Βαρβάρας Τσανακτσίδη, για τη σημαντική τους υποστήριξη σε επίπεδο οργάνωσης, ειδικότερα για την εκδήλωση αλλά και διαχρονικά.

• Τον προϊστάμενο της Ενορίας των Αγίων Αναργύρων Βέροιας, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Σταματά, και το Νεωκόρο κ. Ευάγγελο Παπαθεοχαρίδη, για την τεχνική υποστήριξη και βοήθεια, με την προσφορά τραπεζοκαθισμάτων.

Κάθε ευγενική χορηγία ή δωρεά των συμπολιτών μας προς τον «Έρασμο» συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ευάλωτων συνανθρώπων μας που συνδράμουμε και προάγει σημαντικά τον τοπικό μας πολιτισμό