Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

“Η ζωή… τρία γράμματα” στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 12 Μαΐου (στη Γιορτή της Μητέρας) ο Δήμος Αλεξάνδρειας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Νομού Ημαθίας “Τα παιδιά της Άνοιξης” παρουσίασαν, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας, τη μουσικοθεατρική παράσταση “Η ζωή… τρία γράμματα”.

Ένα σημαντικό δώρο εθελοντισμού από πλευράς όλων των συντελεστών και ιδιαιτέρως της εκπαιδευτικού κας Κατερίνας Πασιοπούλου, που επιμελήθηκε συνολικά την παράσταση, τα κείμενα και την σκηνοθεσία, αλλά και της μουσικού κας Κατερίνας Σωτηρίου, που επιμελήθηκε τις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση των μουσικών και χορωδιακών συνόλων.

Συμμετείχαν συνολικά 45 χορωδοί, συγκεκριμένα συμμετείχαν τα χορωδιακά σύνολα Μελίκης και Πλατέος, η παιδική και καλλιτεχνική ομάδα νέων Μελίκης – Νεοκάστρου και τέλος, δέκα διακεκριμένοι Ημαθιώτες μουσικοί.

«Στο οικοδόμημα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας, όσοι παρευρεθήκατε, βάλατε το δικό σας λιθαράκι χτίζοντας έναν καλύτερο κόσμο για “Τα παιδιά της Άνοιξης”. Σας ευχαριστούμε όλους ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας!» αναφέρει στο ευχαριστήριό της η αντιδήμαρχος Ελένη Λαφαζάνη.