Κατηγορίες
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κοινωνία

Π.Κ.Μ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Στη συγκέντρωση των ειδών που θα αποσταλούν από την Κεντρική Μακεδονία στις πληγείσες περιοχές και στους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Περιφέρειας Θεσσαλίας προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συγκέντρωση της βοήθειας γίνεται υπό τις οδηγίες και με την ευθύνη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνας – Μαρίας Δερμεντζοπούλου και των τοπικών Αντιπεριφερειαρχών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσες επιχειρήσεις και πολίτες έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης, στα κτίρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 08:00’ ως τις 15:00’:

Είδη που συλλέγονται:

Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας

Εμφιαλωμένα νερά

Χώροι συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας:

Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης: Κτίριο Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 26ης Οκτωβρίου 64

Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: Μητροπόλεως 44

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: Ανδρέα Παπανδρέου 3

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: 28ης Οκτωβρίου 40, (πρώην ΚΕΠ)

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: Διοικητήριο Έδεσσας

Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: Κων/νου Καραμανλή 36

Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής: Διοικητήριο Πολυγύρου.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνας-Μαρίας Δερμεντζοπούλου στα τηλέφωνα 2313 330802 , 804 και 808.

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κινητοποιηθήκαμε αμέσως για να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία ‘Daniel’. Συμπαραστεκόμαστε, ηθικά αλλά και πρακτικά, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για να αντιμετωπιστούν οι δραματικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας” επισήμανε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.