Κατηγορίες
κοινωνία

Ευχαριστήριο στο σύλλογο “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας”

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Στέφανος Δριστάς, ευχαριστούν τα μέλη του συλλόγου “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας” για την ευγενική προσφορά τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο σύλλογος “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας” είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και δραστηριοποιείται από το 1953 μέχρι σήμερα, αδιάκοπα.

Τα μέλη του συλλόγου, κινητοποιήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία και κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλη ποσότητα ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ και ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Βέτσιου Κατερίνα, παρέδωσε την ΔΩΡΕΑ στα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου και παράλληλα εξέφρασε την συμπαράσταση της “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας” στην Δομή.

Σημαντική είναι η συμμετοχή των μελών της Φιλόπτωχου Γυναικών Αλεξάνδρειας και στην συλλογή πλαστικών συσκευασιών και καπακιών που γίνεται στο Κοινωνικό Φαρμακείο, για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ