Κατηγορίες
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κοινωνία

Προφυλακίστηκαν 3 για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά από πολύωρες απολογίες, τρεις από τους έντεκα αυτοαποκαλούμενους… “θεματοφύλακες του άρθρου 120Σ”, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βάλει χειροπέδες στον γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησαν με τη βια στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγινίου.

Στους υπόλοιπους οκτώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως η υποχρέωση να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ή η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ή η απαγόρευση να πλησιάζουν σε σχολικό συγκρότημα.


Είναι σαφές ότι τόσο η Αστυνομία όσο και οι δικαστικές Αρχές κινήθηκαν γρήγορα και χωρίς να περιμένουν να ξεφύγει η κατάσταση ακόμη περισσότερο.

Σε άλλες, παρόμοιες, περιπτώσεις έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα στο αμήν για να ξεκινήσουν έρευνες και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι κατά καιρούς επιχειρούν να εκμεταλλευτούν δύσκολες καταστάσεις για τη χώρα και να κεφαλαιοποιήσουν με διάφορους τρόπους τη δυσθυμία των πολιτών για συγκεκριμένα πράγματα, έχοντας κατά νου διάφορα που μόνο “γραφικά” ή “γελοία” δεν είναι.