Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στο δήμαρχο Νάουσας

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας κ. Βαγγέλης Αδαμίδης επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νίκο Καρανικόλα με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Νάουσας ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας αφού καλωσόρισε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μια πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής, το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων και έργων στο Δήμο, ενώ συζητήθηκαν και τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό τοπίο.

Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι διαβεβαίωσαν πως στόχος και επιδίωξη τους είναι να λειτουργήσουν οι οργανώσεις ως μοχλός διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία και η προώθηση ζωτικών θεμάτων στην κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους βουλευτές του νομού, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να δοθούν λύσεις.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, κ. Παύλος Αδαμίδης.

Οι επισκέψεις των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ημαθίας σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.