Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα πολιτική

Με τους βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν οι πρόεδροι ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ημαθίας

Με τον βουλευτή Ημαθίας και υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλου και με τους βουλευτές Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη είχαν συναντήσεις οι τέσσερεις πρόεδροι των κομματικών οργάνων της Ημαθίας, Σταύρος Γιανναβαρτζής (πρόεδρος ΔΕΕΠ Ημαθίας), Δημήτρης Ζιώγας (πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας), Νίκος Τάκης (πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας) και Ευάγγελος Αδαμίδης (πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας).

Οι συναντήσεις έγιναν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Σε αυτές τονίστηκε η ανάγκη πως όλοι μαζί (τα κομματικά στελέχη, οι αυτοδιοικητικοί, οι εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς και των κοινωνικών φορέων) πρέπει να κινηθούν ενωμένα και συντονισμένα.

Ορισμένα από τα θέματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν ήταν η βέλτιστη λειτουργίας των οργάνων του κόμματος, η διεύρυνση και το άνοιγμα στην κοινωνία, η μεγιστοποίηση της εκλογικής ετοιμότητας και η ανάγκη αναμέτρησης με τα προβλήματα, με ακόμα περισσότερα θετικά αποτελέσματα για την περιοχή.

* στην Ημαθία δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη της Δ.Ε.Ε.Π. (“Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων – όπως συνέβη σε άλλες περιοχές της χώρας – επειδή ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ίσος με τον αριθμό των θέσεων, οπότε όσοι έθεσαν υποψηφιότητα για κάποια θέση, την κατέλαβαν χωρίς να γίνει η εκλογική διαδικασία.