Κατηγορίες
παιδεία

Μηνύματα για τις πανελλαδικές εξετάσεις από τους Χρ. Αντωνίου, Κ. Καλαϊτζίδη, Νίκη Καρατζιούλα και Τ. Μπαρτζώκα

Σε μηνύματά τους, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο βουλευτής Ημαθίας Χρ. Αντωνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα και ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τ. Μπαρτζώκας αναφέρουν:

Χρήστος Αντωνίου (βουλευτής Ημαθίας)

Χρήστος Αντωνίου Ημαθία ΣΥΡΙΖΑΕύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και κουράγιο σ’ όλους τους υποψήφιους -ες των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς.


Θα ήθελα ωστόσο να υπογραμμίσω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο μία από τις εξετάσεις και τις μάχες που έχει η ζωή. Γι’ αυτό πρέπει όλοι , μαθητές και γονείς να δείξουν υπομονή, ψυχραιμία, ηρεμία και αποφασιστικότητα.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!


Κώστας Καλαϊτζίδης (Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας)
Καλαϊτζίδης ΗμαθίαΘα ήθελα προκαταβολικά, πριν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που για κάποια παιδιά θα είναι τα επιθυμητά αλλά για κάποια ίσως όχι, να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για την υποστήριξη, την άρτια προετοιμασία και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα όλων των παιδιών που συμμετέχουν στις εξετάσεις.
Στα παιδιά μας, μία ευχή, από καρδιάς, καλή επιτυχία. Όμως και μία υπενθύμιση, ότι οι στόχοι, οι προσδοκίες και τα όνειρα, δεν τελειώνουν ούτε αλλάζουν από το αποτέλεσμα μίας γραπτής εξέτασης. Στο χέρι τους είναι να επιτύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι όλη μπροστά τους.
Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα.


Νίκη Καρατζιούλα (Περιφ. Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας)

Με όνειρα, προσδοκίες και ελπίδες μετέχουν οι μαθητές των Λυκείων του τόπου μας, στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μετά από κόπους, ξενύχτια, αγωνία, την ηθική, αλλά και υλική στήριξη των οικογενειών τους, ήρθε η ώρα ενός ευγενούς ανταγωνισμού για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ημαθίας καλή επιτυχία στους στόχους τους. Να ξέρουν ότι οι μάχες στην ζωή τους θα είναι πολλές.
Όμως, όπως αναφέρει ο Πάουλο Κοέλιο,”όταν θέλεις κάτι πολύ ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις”. Μια γλυκιά συνωμοσία λοιπόν που πρέπει να σταθεί σημείο αναφοράς των προσδοκιών των μαθητών μας.

Καλή επιτυχία παιδιά!


Τάσος Μπαρτζώκας (δικηγόρος – πολιτευτής ΝΔ)

Αγαπητή μαθήτρια, αγαπητέ μαθητή,

Από αύριο θα κληθείς να συμμετέχεις στη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, που έρχεται ύστερα από τη δωδεκάχρονη φοίτησή σου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τόσους αγώνες και θυσίες δικούς σου και της οικογένειάς σου. Μία διαδικασία στην οποία τους όρους βάζουν άλλοι, και συ τη γενική σου μόρφωση και την προσωπικότητά σου. Ένας αγώνας που βασικά είναι δικός σου και σου ανήκει.
Προσπάθησε να χαρείς και να απολαύσεις αυτόν τον αγώνα με ηρεμία, αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό σου. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν!
Ο αγώνας σου δεν τελειώνει εδώ! Τώρα αρχίζει!
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!