Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ – συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο βόλεϊ, αφού πάλι έκαναν το 2 στα 2 και κέρδισαν τις ομάδες με τις οποίες έπαιξαν.

Η ομάδα των παγκορασίδων έχει εξελιχθεί σε… οδοστρωτήρα! Πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ. Αυτή τη φορά κέρδισε τον Ποσειδώνα Βέροιας, ο οποίος αν κατάφερνε να κερδίσει τα κορίτσια του Γιάννη Σταυρόπουλου θα είχε ελπίδες για κατάκτηση της πρωτιάς.


Η ομάδα του ΓΑΣ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της αγωνιστικής της ανωτερότητας, κέρδισε με 3-0 και πλέον το βλέμμα της είναι στραμμένο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Τα σετ: 14-25, 16-25, 15-25

Σύνθεση : Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Παύλου Μαρία, Παυλου Περσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα
Προπονητής :Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπ. :Χατζοπούλου Δήμητρα

Στο πρωτάθλημα γυναικών οι επιτυχίες συνεχίζονται επίσης. Η ομάδα του ΓΑΣ πιάνοντας εξαιρετική απόδοση κέρδισε, στο εκτός έδρας παιχνίδι, τον Αρχέλαο Κατερίνης με 3-0.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αλεξάνδρειας εξασφάλισε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου,στο άθλημα της πετοσφαίρησης.

Λόγω προγράμματος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που ακολουθούν, ο ΓΑΣ είναι στην ουσία ρυθμιστής αφού τα αποτελέσματα που θα φέρει θα καθορίσουν και ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στο τοπικό. Όπως λέμε “ρυθμιστής”…

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 31/3/19 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τον Αίαντα Κιλκίς.

Τα σετ :14-25, 12 – 25, 11-25
Συνθ.:Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Μαρία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία