Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφτηκαν μέλη της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Την Τετάρτη 30-05-2018 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Μούρτη Απόστολο και τον Αντιπρόεδρο Τσιλώνη Νικόλαο, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος προκειμένου να συζητηθούν με τον Διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κούγκα Διονύσιο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΗ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, Χριστοδουλίδης Γεώργιος.

Με δεδομένη την άποψη όλων πως οι εγκαταστάσεις της Σχολής αποτελούν ένα μοναδικό στολίδι της Αστυνομίας στο νομό μας, συζητήθηκαν θέματα εκπαίδευσης και Μετεκπαίδευσης του Αστυνομικού προσωπικού του Νομού μας και όχι μόνο.

Αφού επισφραγίστηκε για μια ακόμη φορά η αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών στα θέματα εκπαίδευσης, δόθηκαν από αμφότερους δεσμεύστεις για περαιτέρω συνεργασία στο εγγύς μέλλον, δημιουργώντας ημερίδες εκπαίδευσης των μελών μας της ΕΑΥΝΗ με πρωτοβουλία της ένωσης στις άρτιες εγκαταστάσεις της σχολής.

Κατά την επίσκεψη υπήρξε συνάντηση και με την Ταξίαρχο κα. Κορκοντζέλου Αθανασία, Διευθύντρια της Αστυνομικής Ακαδημίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διαβεβαίωσε πως θα εργαστεί έτσι ώστε η Σ.ΜΕ.Β.Ε. να συνεχίσει να θεωρείται η καλύτερη αστυνομική σχολή της χώρας από άποψη εγκαταστάσεων, και μια από τις καλύτερες, όσο αφορά την ποιότητα, Μετεκπαίδευσης των στελεχών της Ελληνικής αστυνομίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, εκφράζοντας το πάγιο αίτημα του συνδικαλιστικού κινήματος για τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης του Αστυνομικού προσωπικού, οφείλει να ευχαριστήσει το προσωπικό και τον Διοικητή της σχολής οι οποίοι με πενιχρά εφόδια και μέσα επιτυγχάνουν το έργο τους.