Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δήμος Αλεξάνδρειας Ναλμπάντης Κώστας

Ναλμπάντης σε ανοιχτή επιστολή του: δεν θέλω να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό σχήμα

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Με μια επιστολή (προς τους δημότες) που αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά και αιχμές ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης θέτει εαυτόν εκτός διοικητικού σχήματος το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνη.

Η επιστολή στην ουσία της δεν είναι επιστολή παραίτησης, αφού σε κανένα σημείο της δεν αναφέρεται ρητά η λέξη «παραίτηση» ή «παραιτούμαι» (άλλωστε, από το λίγο που γνωρίζουμε τον Κ. Ναλμπάντη, δεν είναι του χαρακτήρα του ούτε οι παραιτήσεις ούτε οι διασπάσεις – για να το πάμε και λίγο μακρύτερα!). Στην ουσία πρόκειται για μια ανοιχτή επιστολή του Κ. Ναλμπάντη προς τους δημότες αλλά και προς τους προσωπικούς ψηφοφόρους του, στην οποία γίνεται αναφορά (πάντοτε από την οπτική πλευρά του συντάκτη της) σε καταστάσεις εντός του διοικητικού σχήματος αλλά και στη δράση – ή μη δράση – του ιδίου στα δυόμιση χρόνια που κατέχει τη θέση αντιδημάρχου στη διοίκηση Γκυρίνη.

Ο αντιδήμαρχος ξεκαθαρίζει πως δέχθηκε πρόταση από το δήμαρχο να συνεχίσει τη συμμετοχή του στο διοικητικό σχήμα. Όπως δε αναφέρει, δεν θα συμμετάσχει εκ νέου στο σχήμα (αφού λέει ότι «χάθηκε η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κ. Δημάρχου»), για λόγους που τους παραθέτει.

Αυτό το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο (και προκαλεί κάποια ερωτηματικά) είναι το αν θα συνεχίσει να είναι μέλος της δημοτικής ομάδας με την οποία εξελέγη το 2014 («Ώρα Ευθύνης») ή αν στις επόμενες ημέρες θα δούμε και μια κίνηση με την οποία θα ανεξαρτητοποιείται και θα επιλέξει να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο.

Η επιστολή που εστάλη προς τα ΜΜΕ και τα blogs της περιοχής είναι η ακόλουθη: