Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Επιστολή του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας στην Π.Ε. Ημαθίας για τις διαγραμμίσεις οδών

diagrammisiodouΕπιστολή προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ημαθίας απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας με αφορμή την ελλιπή διαγράμμιση πολλών οδών (που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Π.Ε.). Η επιστολή κοινοποιείται στον περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας, στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, στο Δήμο Αλεξάνδρειας και στον πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου.

Στην επιστολή του Συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανταποκρινόμενος σε διαμαρτυρίες μελών του, προβαίνει σε επιστολή προς την Περιφέρεια και το Δήμο Αλεξάνδρειας, για να επισημάνει την επικινδυνότητα των δρόμων που είναι στη δική τους διαχειριστική ικανότητα και ευθύνη, οι οποίοι δεν έχουν διαγράμμιση.


Οι δρόμοι, λόγω του ότι είναι εμπορικοί άρα πολυσύχναστοι, ελλοχεύουν κινδύνους ατυχήματος με σοβαρές συνέπειες. Ο κίνδυνος παραμονεύει χωρίς διαγραμμίσεις, ιδιαίτερα το χειμώνα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αυτονόητα προκύπτει το ερώτημα, σε περίπτωση ατυχήματος ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι ;
Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία το να εξηγήσουμε την αναγκαιότητα της διαγράμμισης των οδών, διότι αυτό θα μας γυρίσει εκατό χρόνια πίσω.”